Top
Hals- en Decolleté Crème
  • Hals- en Decolleté Crème
  • Hals- en Decolleté Crème

Hals- en Decolleté Crème

Hals- en Décolleté creme is een intensieve anti-aging verzorging voor het hals en decolletégebied met natuurlijke hydraterende en revitaliserende ingrediënten van het beroemde Alexandre Fabelle caviar en etherische oliën extract.

Nadat de crème is aangebracht beginnen deze ingrediénten direct met hun herstellende en stimulerende werking om de zichtbare verschijnselen van het ouder worden te bestrijden. De verzachtende en gladmakende werking op de hals en het decolleté weefsel , herstelt de jeugdige uitstraling van dit gebied.

De hals van sommige vrouwen wordt ontsierd door vlekjes die bruinachtig van kleur zijn. Vaak wordt gedacht dat het verschijnsel alleen wordt veroorzaakt door zowel pigment als gesprongen adertjes, ook wel teleangiectasiën genoemd.
 

Het verschijnsel couperose beperkt zich niet tot de hals, maar is soms zichtbaar op de borst. Voor wie een decolleté draagt, zijn Anti Couperose Crèmes dus ook een oplossing. De roodheid van de huid wordt door de crèmes sterk verminderd. In de meeste gevallen verdwijnt de rode gloed in zijn geheel.

De crèmes zijn niet geschikt voor het behandelen van pigmentvlekken.
 

Gebruiksaanwijzing:

Het beste 's morgens en 's avonds toe te passen en er Hydra Mask 2 x per week mesdik overheen aan laten brengen, voor een nog beter resultaat. Het masker 10 minuten laten inwerken.Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over