Top
Anti-Couperose
Een dunne, gevoelige huid kan gepaard gaan met diffuse roodheid en gesprongen adertjes. Naast een goede bescherming en verzorging heeft deze huid ook behoefte aan iets extra's om de lekkende bloedvaten tegen te gaan.

Speciaal hiervoor zijn de high colours cremes ontwikkeld. Er is een High Colour Cream voor gebruik overdag, die meteen licht camoufleert en een High Colour Cream voor de nacht. Beiden werken ze herstellend op de lekkende vaten, gebruik ze samen voor een optimaal resultaat. Ook voor mannen.

3 x effectief

1. De bloedcirculatie in de grotere ( dieper in de huid gelegen) bloedvaten wordt door de crèmes gestimuleerd. Kleine aderen en haarvaten worden daardoor minder belast.

2. De crèmes vormen een onzichtbaar scherm op de opperhuid. Hierdoor hebben koude, wind en zon minder greep op de huid. Gesprongen vaatjes kunnen zich ongestoord herstellen.

3. De crèmes bevatten essentiële bouwstoffen voor de opbouw van de wanden van de haarvaten.

Bluemask is een masker die de bloedvaatjes herstelt en de huid tot rust brengt.
Blue Mask
Blue Mask
Blue Mask is een kalmerend masker voor de gevoelige huid, verstevigt de haarvaten en laat de eventuele roodheid verdwijnen, is voor alle huidtypen geschikt, geeft weinig vetten af aan de huid en is rijk aan vitamine PP en zoete amandel olie.
High Colour Day Cream
High Colour Day Cream
High Colour Day Cream

Deze crème is bedoeld als een kuurbehandeling. Geleidelijk aan zal de rode gloed gaan afnemen. De huid wordt ook minder gevoelig voor koude en wind. De rode kleur verandert weer in een gezonde blos. Door de toevoeging van collageen houdt ze uw huid tevens soepel en zacht.

Ze bevat extracten van paardekastanje, arnica, Sint Janskruid, klaproos en heermoes.
Niet alleen de huid van vrouwen, maar ook die van mannen wordt soms ontsierd door couperose. Anti Couperose Crèmes maken geen verschil tussen de sexen. Zowel voor haar als voor hem is de crème een effectieve oplossing.
High Colour Night Cream
High Colour Night Cream

High Colour Night Cream


Voor de huid met (aanleg voor) couperose.
Ontstekingsremmende crème en versterkend voor de bloedvaten.

Herstellende nachtcrème stopt het lekken van de adertjes. Geleidelijk aan neemt rode gloed af en de rode kleur verandert weer in een gezonde blos. De huid wordt ook minder gevoelig voor koude en wind. Het gebruik van de crèmes kent geen nadelige bijverschijnselen.