Top
High Colour Night Cream
  • High Colour Night Cream

High Colour Night Cream

Voor de huid met (aanleg voor) couperose.
Ontstekingsremmende crème en versterkend voor de bloedvaten.

Herstellende nachtcrème stopt het lekken van de adertjes. Geleidelijk aan neemt rode gloed af en de rode kleur verandert weer in een gezonde blos. De huid wordt ook minder gevoelig voor koude en wind.


Deze crème heeft het meest effect ònder uw nachtcrème. De crème is bedoeld als kuurbehandeling en om dagelijks te worden aangebracht.  Het gebruik van de crème kent geen nadelige bijverschijnselen. Door de toevoeging van collageen blijft uw huid tevens soepel en zacht.


Niet alleen de huid van vrouwen, maar ook die van mannen wordt soms ontsierd door couperose. Zowel voor haar als voor hem is de crème een effectieve oplossing. De crème werkt het meest optimaal als een kuurbehandeling.


Bevat extracten van paardekastanje, arnica, Sint Janskruid, klaproos en heermoes. Zij verbeteren de elasticiteit van de haarvaten. Santal, rozenhout, geranium, lavendel en citroen reinigen en helpen beschadigingen te voorkomen. Azuleen van wilde kamille is ontstekingswerend voor de huid en haarvaten. Sint Janskruid en Kamille verminderen de rode gelaatskleur door de circulatie in de diepere bloedvaten te stimuleren. Hydpericum heeft een ontstekingsremmende werking en verstrekt de bloedvaten. Met vitamine E en A.Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over