Top
Time Management Anti-rimpel & verstevigend
Time Management : uw huid als nieuw

De jeugdigheid van uw huid is afhankelijk van 5 vitale functies: regeneratie, hydratatie, voeding, opname van zuurstof en bescherming. De werking wordt met de jaren trager, dat is de natuurlijke veroudering.

Rimpels zijn de eerste tekenen van veroudering. Zij ontstaan als gevolg van wijziging in de struktuur van het weefsel. De huid onder de epidermis wordt minder elastisch. De cellen blijven niet even hoog, de huid verslapt en zo worden de eerste rimpelstjes zichtbaar . Kunt u hier iets aan doen? ja!
De Time management producten zijn rijk aan ingrediénten die de huid verstevigen en rimpels laten verminderen.Time Management Cream
Time Management Cream
Time Management Cream geeft de huid haar tonus terug. Rimpeltjes worden minder zichtbaar. De vale en doffe huid herkrijgen de jeugdige frisheid. De natuurlijke Fruit Extracten zijn naar de time release methode verwerkt. Deze techniek zorgt ervoor dat de huid de actieve ingrediënten krijgt toegediend wanneer ze dat nodig heeft.

Gechikt voor elke huid, behalve de heel gevoelige huid

Time Management Lotion - Alexandre Fabelle
Time Management Lotion - Alexandre Fabelle
Time Management Lotion is een gezichtslotion voor de rijpere huid.

Hoogwaardige ingrediënten en de kalmerende planten en bloemen extracten verzorgen de huid en brengen haar tot rust.
Deze milde alcoholvrije, herstructurerende lotion is de eerste stap op weg naar een jonger uitziende huid.
Time Management Serum
Time Management Serum
Zacht, vloeibaar en prettig aanvoelend serum.

Een echte activator van het celmechanisme, revitaliseert de vermoeide en gestresste huid en maakt haar weer ontvankelijk voor de verzorgingsproducten, neutraliseert de vrije radicalen, voorkomt en bestrijdt het vroegtijdig verouderen, voert zuurstof aan, geeft de huid een nieuw evenwicht en een nieuwe natuurlijke straling.